Nederlands
English
   

HOMESHOWROOMVORMEN / MATENHOE TE BESTELLENBESTELLENINFO


Welkom op BMXPLATES.EU BMX nummerborden ontworpen door BMX racers voor BMX racers. Het adres voor speciaal ontworpen stuurnummerborden en frame nummerborden.

Nu ook speciaal ontworpen stickers voor o.a.  BOX nummerborden
Voor voorbeelden en bestelmogelijkheden zie:BMXSTICKER.EU
 

      

Meestal nemen BMX rijders de tijd en moeite om de fiets en kleding zo samen te stellen dat het een perfecte combinatie is. Dus ook het nummerbord moet in de zelfde perfecte style zijn. De nummerborden in de gebruikelijke winkels zijn het vaak net niet.

Op BMX PLATES.EU vind je het perfect nummerbord, passend bij je fiets en je kleding. We hebben standaard en special ontworpen nummerborden. 

ONTWERP:

Op de speciaal ontworpen nummerborden is in principe alles mogelijk. Je kunt een ontwerpen uit de showroom kiezen, en de kleuren, logo's, tekst en race nummer kunnen dan aangepast worden naar je eigen wensen. Maar ook is het mogelijk om een (deel) van een foto te plaatsen.

De nummerborden zijn beschikbaar in verschillende maten, maar het is ook mogelijk om de maat zo aan te passen dat het nummerbord perfect op het stuur past.

De prijs van een speciaal ontworpen nummerbord is 20.95 .*

STANDAARD NUMMERBORD:
Het standaard nummerbord is zonder race nummer of logo's en beschikbaar in 5 kleuren. ( Wit, Groen, Rood, Geel en Blauw )
De prijs van het standaa
rd nummerbord + eigen nummer is 16.95 .*

* De prijs is exclusief versturen

MATERIALEN:
De nummerborden zijn gemaakt van duurzaam polycarbonate.  De nummerborden zijn weers bestendig en hebben een "matte" afwerking, zodat ze onder alle omstandigheden goed waarneembaar zijn voor de lijn jury.

Indien je speciale wensen hebt, stuur me een e-mail met je wensen. We zullen dan een ontwerp met jouw ideen creren en het ontwerp zal je per e-mail ontvangen ter goedkeuring.

FRAME NUMMERBORDEN:

Het frame nummerbord of "side plate"  bestaat uit n deel en wordt bij de montage over het frame "gevouwen" en is vervaardigd van een flexibele kunststof EVA (Ethyl Vinyl Acetaat). De afmetingen van het nummer oppervlak is gelijk aan die van de  side plates die bij de Top competitie zijn voorgeschreven. De nummerborden zijn weers bestendig en zijn gelamineerd zodat ze slijtvast zijn.
De montage aan het frame is m.b.v. twee tie raps. (10.95)

Ook leveren de het frame nummerbord met klittenband bevestiging. Zodat het het frame nummerbord eenvoudig weer verwijdred kan worden. (14.95)
( handig bij het schoon maen van de BMX of voor het wisselen tussen de nummers ( NFF <-> KNWU) 

 

side plate zonder klittenband 10.95

 

side plate met klittenband 14.95


Home UK   Home NL    Showroom    Vormen en maten    Hoe te bestellen    Bestellen    Info

   AJSwebdesign.
this page is best viewed at 1024 x 768
Please allow activeX controls on your browser.
Copyright   BMXPLATES.EU